Επιμένει ο Άδωνις: «Και λίγα είπα για τον Τσίπρα!»

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις που προκάλεσαν τα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον πρωθυπουργό στο συνέδριο των Δελφών, με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας πάντως να επιμένει και να ζητάει εξηγήσεις από την κυβέρνηση για τις μυστικές συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα με τον Σταύρο Ψυχάρη. 

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι δεν εξύβρισε σε προσωπικό επίπεδο τον κύριο Τσίπρα, αλλά ως πρωθυπουργό, προσθέτοντας ότι μπορούσε να πει ακόμα περισσότερα. Δήλωσε ακόμη ότι όπως αποδείχτηκε από τα κρυφά του ραντεβού του με τον κύριο Ψυχάρη, ο κύριος Τσίπρας για να πάρει την εξουσία έκανε σχεδόν τα πάντα.

Μιλώντας στον Σκάι ζήτησε επίσης από την κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη να εξηγήσει γιατί επέλεγε να κάνει κρυφά ραντεβού με τον κύριο Ψυχάρη αλλά και με ποιους άλλους είχε κάνει.

Αναφερόμενος στο προσφυγικό ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως «εμείς θέλουμε κλειστού τύπου κέντρα και όχι ανοικτού τύπου, γιατί αυτά λειτουργούν σαν μαγνήτης για μετανάστες από διάφορες χώρες. Αν δεν ανακοπούν οι μεταναστευτικές ροές τα σύνορα θα κλείσουν είτε αυτό γίνει σήμερα είτε στις 7 Μαρτίου, όπως είπε. Ολόκληρη Γαλλία δεν δέχεται να πάρει πάνω από 30.000″.